Over Grixx

Grixx biedt een compleet assortiment mobiele accessoires waarmee gebruikers het gebruik van hun mobiele apparaat kunnen optimaliseren. Elk product biedt veel waar voor zijn geld en is ontwikkeld en geproduceerd met respect voor het milieu, de mensen en de arbeidsomstandigheden.

Het assortiment bevat hoofdtelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers, synchronisatie- en oplaadkabels en nog veel meer!

Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de Grixx-producten, wat betekent: aluminium connectoren en nylon gevlochten kabels voor duurzaamheid, MFI-certificering voor Apple-kabels en goede normen voor de geluidskwaliteit bij hoofdtelefoons.

Waarden van de onderneming

  • BSCI
    Wij onderschrijven het belang van gelijke en goede arbeidsomstandigheden voor iedereen binnen de productieketen, daarom is onze inkooporganisatie lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative). Onze producten worden uitsluitend geproduceerd in fabrieken die voldoen aan de BSCI-normen. Dit betekent dat zij zich houden aan een gedragscode met onder meer een verbod op kinder- en dwangarbeid, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en de vrijheid om lid te zijn van een (vak)bond
  • Kwaliteit
    Er wordt veel aandacht besteed aan productkwaliteit en waar voor je geld. Dit betekent bijvoorbeeld dat al onze Lightning-kabels MFI-gecertificeerd zijn om te garanderen dat ze goed blijven werken, zelfs na een iOS-update. De oplaad- en synchronisatiekabels hebben aluminium connectoren en zijn gevlochten met nylon, waardoor ze zo duurzaam zijn als kabels maar kunnen zijn.
  • Certificering & wetgeving
    Al onze producten worden vervaardigd in fabrieken die voldoen aan alle toepasselijke certificaten en verklaringen. Alle relevante documenten, zoals een CE-conformiteitsverklaring, Rohs, REACH en WEEE-verklaringen, zullen gedurende een periode van 10 jaar beschikbaar zijn voor naslag.